Tipuri de aparate de cafea

             Tipuri de Automate vending

Tipuri de Automate vending

Sunt atât de multe tipuri de distribuitoare automate disponibile de la diferiți producători de mașini automate și furnizori incat ar fi foarte greu sa le cuprindem pe toate in acest articol, dar vom scoate in evidenta cele mai populare dintre acestea.

Cei care doresc sa inceapa un business cu automatele vending trebuie sa cunoasca initial tipurile de distribuitoare pentru a putea decide unde s-ar putea incadra si unde ar putea exista o oportunitate reala pentru a incepe o afacere profitabila.

Foarte multi oameni au impresia ca exista doar cateva tipuri de automate vending, dar cu siguranta nu sunt informati corect si din acest motiv am decis sa facem o mica prezentare a celor mai populare distribuitoare vending.

Inainte de a incepe aceasta prezentare trebuie sa cunoasteti faptul ca unele automate vending au nevoie de energie electrică pentru a distribui produsele, în timp ce altele folosesc mișcare mecanică a sistemul vending. Aceastea vin în mai multe dimensiuni, forme, culori si preturi.


Automate vending de sucuri sau bauturi reci

Cel mai frecvent tip de automate vending intalnite sunt distribuitoarele automate cu sucuri sau Bauturi reci. Acestea sunt foarte populare în special în colegii, spitale, statii de autobuz, și aeroporturi. 
Automatele de bauturi reci pot distribui pana la 10 tipuri de bauturi reci de diferite marimi si feluri, putand fi vandute la preturi diferite.


Automatele vending de bomboane


Cele mai distractive automate sunt mașinile de bomboane și distribuitoare automate Gumball. Distribuitoarele automate de bomboane sunt unele dintre cele mai populare tipuri de mașini automate de vânzare, majoritatea avand un sistem mecanic, neavand nevoie de a fi alimentate cu curent electric.

Automatele vending de cafea

Automatele de cafea si cafetierele sunt alimentate prin utilizarea unei prize electrice si sunt capabile a distribuit o gama larga de bauturi calde cum ar fi: cafeaua, lapte, cafea cu lapte, cafea cu lapte si ciocolata, ceai, etc.

Combinația de mașini de gustari și suc de vânzare este de asemenea disponibila. distribuitoare automate de capsulă sunt o completare perfectă pentru a crește vânzările. Autocolant distribuitoare automate au o mare atracție în rândul copiilor și adolescenților. În unele țări, băuturile alcoolice sunt vândute prin automate. Aceste mașini automate permit utilizatorilor să aleagă anumite tipuri de cafea pentru un preț dat și oferă cupa, cafea și lapte, dacă este selectată. Fiecare distribuitor automat oferă un meniu complet de cafea. Aceste mașini automate sunt amplasate în birouri, mediul universitar și de colegiu și unele facilități de cumpărături.


Automate vending Popcorn si Tigari

Un alt tip de distribuitor automat este distribuitoare automate de popcorn. Acestea nu sunt văzute foarte des, dar sunt mai frecvente la târguri și carnavaluri. inghetata, alimente Deli, lapte, și washroom automate sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă. distribuitoare automate de țigări sunt, de asemenea, observate în locuri publice, dar utilizarea lor este limitată din cauza preocupărilor cu privire la cumpărători minori. mașini de apă și joc video de vânzare sunt îmbuteliate alte tipuri obișnuite de distribuitoare automate.


Automate vending de Rest

Un automat de rest are un sistem foarte simplu de functionare, acesta schimband bancnote mari in marunt, un distribuitor automat util în anumite medii. De exemplu, acest tip de distribuitor automat este util în locuri în care este necesară schimbarea, cum ar fi garaje sau spalatorii. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu